06 424 224 94         info@homeopathiekamphuis.nl

Tarieven

 

 

  • Eerste consult van ongeveer 1,5 uur: 99 euro
  • Eerste consult kind basisschool: 82 euro
  • Vervolg consult van ongeveer 1 uur: 79 euro
  • Vervolg consult kind basisschool: 69,50 euro
  • Acuut (kort) consult ½ uur: 47,50 euro

Als je van homeopathie gebruik wilt maken maar je kan zelf niet naar de praktijk komen, laat dit mij weten want dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Voor een behandeling bij een homeopaat hoeft u geen btw te betalen. Alle prijzen zijn inclusief het homeopathisch geneesmiddel, tenzij anders besproken in het consult.

Betaling en vergoedingen
Je krijgt de factuur na het consult met het verzoek om deze binnen 2 weken te voldoen. Nadat je de factuur betaald hebt, kunt je de factuur indienen bij de zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent, worden de consulten geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed. Voor informatie of je in aanmerking komt voor vergoeding, kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar. De vergoeding is niet van invloed op je eigen risico.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je bellen met: 06-42422494 (Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 9.00 uur heb ik telefonisch spreekuur.)

Daarbuiten kun je de voicemail krijgen en kun je een bericht voor mij inspreken. Graag je naam en telefoonnummer vermelden, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.
In geval van urgentie, bel direct en vermeld dat er spoed is.
Of mail mij mailadres met je naam en telefoonnummer dan neem ik contact met je op.
Een verwijzing van een huisarts is niet nodig

Mocht de afspraak bij nader inzien niet goed uitkomen dan kan deze tot 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.
Doe je dit na die tijd dan ben ik helaas genoodzaakt een deel van het geplande consult in rekening te brengen.